Returinformation / Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:
tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du,
om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss.

Ni står själv för frakten när ni använder er av ångerrätten. Vänligen bifoga följande information med paketet.

Ditt namn
Ordernummer
Mejladress
Anledning till retur
Om du vill byta till en annan produkt eller ångra ditt köp
Om byte till annan produkt, specificera vilken

Returer skickas till:

ILD International AB (RockyLife)
Brädgårdsvägen 28
236 32 Höllviken

Har du några funderingar är du så klart alltid välkommen att skriva till oss på info@rockylife.se

Om varan är defekt eller om vi har packat fel

Om varan är defekt eller om vi har packat fel så står vi för returfrakten. vänligen ta kontakt med oss på info@rockylife.se så hjälper vi till med information om returen.